Tror dette er en ny favoritt av lettvinte middager :)
Ha spinaten i en stor stekepanne og sett på varmen, la den falle sammen og legg i en smurt ildfast form. Ha tomatsaus over.
Brun filetene i stekepannen (kan med fordel krydre filetene godt) og legg i formen med skiver med mozarella på toppen.
180 gr i 20-30 min.
Jeg brukte dolmio økologisk pastasaus for den synes jeg er ganske god men hvis du vil lage egen: fres løk og hvitløk i en panne, ha i hermetiske tomater og litt sukker og en skvett eddik. La det koke inn.
Jeg tok det jeg hadde inne for å få litt mer grønnsaker til så det ble smørstekt champignon og løk... I tillegg til ris.
Det ble ganske godt og kyllingen veldig saftig. Da er det bare å prøve!
Kilde: Klikk.no
- 250 g spinat
- 3 dl tomatsaus
- 4 kyllingbryst
- 1 stk mozarella
Ha spinaten i en stor stekepanne og sett på varmen, la den falle sammen og legg i en smurt ildfast form. Ha tomatsaus over.
Brun filetene i stekepannen (kan med fordel krydre filetene godt) og legg i formen med skiver med mozarella på toppen.
180 gr i 20-30 min.
Jeg brukte dolmio økologisk pastasaus for den synes jeg er ganske god men hvis du vil lage egen: fres løk og hvitløk i en panne, ha i hermetiske tomater og litt sukker og en skvett eddik. La det koke inn.
Jeg tok det jeg hadde inne for å få litt mer grønnsaker til så det ble smørstekt champignon og løk... I tillegg til ris.
Det ble ganske godt og kyllingen veldig saftig. Da er det bare å prøve!
Kilde: Klikk.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar