Oppskrift til 2 personer:
2 kyllingfileter
1 mellomstor løk
1 ss olje
1 1/4 dl matfløte
2-3 ss buljong (1/4 dl )
1/2 ts sambal oelek
1 ss mango chutney
1/2 ss soyasaus
+ evt cashewnøtter for oss som liker det...
Skjær kyllingen i strimler og fres den i oljen, sammen med løken. Tilsett fløte og buljong, deretter sambal oelek, mango chutney og soyasaus og la det hele putre i 5 min. ha i cashewnøttene rett før servering.
Serveres gjerne med stekte poteter (eks potetbåter som er penslet med olje + litt sambal oelek og stekt i stekeovenen til de er møre) og en god salat (forslag til salaten: rapidsalat + ruccola, eplebiter, solsikkefrø, oliven, fetaost).
Jeg synes dette er veldig godt, men man kan bytte ut noe av fløten med helmelk hvis man vil ha en litt "lettere" variant.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar