Ingredienser:
- ca 600 g fiskefilet av torsk, sei, laks eller ørret
- 1 liten purre
- 1 rød paprika
- 1 fedd hvitløk (kan med fordel bruke 4)
- 2 ss smør
- 1 ts salt
- 2 ts pepper
- litt sitronsaft (eller litt mye - alt etter smak)
- 3 dl matfløte
- 1 beger (125 g) snøfrisk med dill (eller naturell)
- litt frisk basilikum, hakket
Fremgangsmåte:
Hakk paprika og skjær purre i strimler. Fres dette i smør sammen med finhakket hvitløk.
Hell i matfløte og snøfrisk og rør slik at osten løser seg opp. Ha i salt, pepper og sitronsaften og legg porsjonsstykker av fisken oppå.
La det trekke til fisken er ferdig, ca 8-10 min. Dryss basilikum over og server gjerne med kokt ris og salat til. Utrolig godt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar